Quote

Το πιο πρόσφατο βιογραφικό

EYTYXHS_MPLETSAS - Copy

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας των βιβλίων «Θετική Ενέργεια», «Μαγειρική Οικονομία», «το Παστίτσιο της Μαμάς» κα, παρουσιαστής της εκπομπών «Happy Traveller», «Happy Cook» ,«Ταξίδι στις Γεύσεις», «Η Κουζίνα της Μαμάς», «Food IQ» και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Είναι παρουσιαστής, συγγραφέας, μουσικός, YouTuber, Food Blogger και Travel Vlogger !

.

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στη Αγγλία. Ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο μελετώντας κάθε διάσταση του φαγητού και έχει αποκτήσει διπλώματα Διατροφολογίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών Επιστημών. Έχει επίσης παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων Διατροφής, Υγιεινής Μαγειρικής και Ψυχολογίας.

.

Ως δια βίου μαθητής, ξεκίνησε με ένα πτυχίο Μηχανικού Η/Υ με Master στην Πληροφορική, συνέχισε με Θέατρο και Μουσική, προχώρησε με εξ αποστάσεως σπουδές Διατροφολογίας στο εξωτερικό και με ένα πτυχίο Psychology Management στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε επίσης με E-Learning προγράμματα σπουδών «Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας», «Χημείας Τροφίμων και Τεχνολογίας Διατροφής» και «Ανάπτυξης προγραμμάτων Αγωγής Υγείας» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

.

Είναι επίσης απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery, απόφοιτος του Experts Academy με τον Brendon Burchard. Έχει παρακολουθήσει από κοντά σεμινάρια και ομιλίες των Tony Robbins, Brian Tracy, Wayne Dyer, και Robert Kiyosaki. Διαβάζει ένα βιβλίο την εβδομάδα που σημαίνει πάνω από 200 σχετικά βιβλία τα τελευταία 5 χρόνια.

.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρίες τροφίμων, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο. Πραγματοποιεί συνεχώς Μαθήματα Μαγειρικής για παιδιά, εργαστήρια “τηλεοπτικής Μαγειρικής”, διαλέξεις «Διατροφικής Ευφυΐας», σεμινάρια «Θετικής Ενέργειας» και Μουσικομαγειρικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιεί επίσης group coaching προγράμματα με συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρηματικότητα, έκδοση βιβλίων, τεχνικές παρουσιάσεων blogging, Internet Marketing, Social Media κα.

.

Mπορείτε να τον δείτε να τραγουδάει και να μαγειρεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές, γαστρονομικές γιορτές και φεστιβάλ φαγητού. Κείμενα, άρθρα και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται συνεχώς σε εφημερίδες, περιοδικά, portals αλλά και στο bletsas.gr, όπου ανεβάζει συνεχώς video, συμβουλές, απόψεις και συνταγές.Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

4 comments

  1. Γεώργιος

    Καλημέρα Ευτηχη.
    Σκέφτομαι να πάω ζανζιβάρη τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου εχω δύο παιδιά 15 και 19.
    Θα ήθελα να με ενημερώσεις για τις συνθήκες εκεί αν είναι ασφαλείς, η επικοινωνία με Ελλάδα με κινητό ή ίντερνετ, συνάλλαγμα που κάνεις, το ξενοδοχείο αν το κλείσω από εδώ ή εκεί κατευθείαν είναι ποι φθηνά, οι εξορμήσεις είναι ασφαλείς και ο τρόπος μεταφοράς εκεί. Σε ευχαριστώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*