Quote

Wayne Dyer και Daniel Amen Live!

Γεια σας!

Σήμερα βρεχει εδώ.. Ναι, βρεχει και στην Καλιφορνια.. κυριως εδω στα Βόρεια… (San Francisco). Το σεμιναριο Experts Academy ομως ειναι τόσο σουπερ που ο καιρος ειναι το τελευταιο που επηρρεάζει τη διάθεσή μας.

Το τελευταίο 24ωρο είχα την ευκαιρία να δω από κοντά 2 ανθρώπους που θαυμάζω και που το έργο τους με έχεις επηρεάσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Τον Wayne Dyer και τον Daniel Amen. Ο Wayne Dyer ήταν guest speaker εχθες το βράδυ και ο Daniel Amen σήμερα το πρωί. Το τέλειο ήταν ότι μετά την ομιλία του ακολούθησε και μία live συνέντευξη με τον Brendon Burchard όπου μας αποκάλυψαν πως έστησαν την δική τους καριέρα ως expert στο αντικείμενό τους.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς τους γνωρίζετε, ειδικά τον Wayne Dyer ο οποίος έχει επισκεφθεί την Ελλάδα για ομιλίες και του οποίου τα βιβλία έχουν κάνει μεγάλες πωλήσεις στα Ελληνικά. Είναι ένας πραγματικός θρύλος στο χώρο της προσωπικής Εξέλιξης που έχει επηρεάσει τις ζωές εκατμμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μου άρεσε πολύ που αναφέρει συνεχώς την ελληνική προέλευση της λέξης “Ενθουσιασμός” (Εν + Θείο) και που πιστεύει οτι όλοι έχουμε τον “Θεό” μέσα μας.

O Daniel Amen είναι ένας από τους κορυφαίους Brain Experts στον κόσμο, με πολλά Best Seller σχετικά με το πως μπορείς να βελτιώσεις την υγεία του μυαλού σου και κατ’ επέκταση ολόκληρη τη ζωή σου. Η ομιλία του είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τη διατροφή που είναι το θεμέλιο της υγείας και της καλή νοητικής λειτουργίας. Με άλλα λόγια αν θέλετε να σκέφτεστε θετικά, να πέρνετε καλύτερες αποφάσεις και να είστε πιο δημιουργικοί, δώστε μεγάλη προσοχή στο τι βάζετε στο σώμα σας! Αλκοόλ, Καφείνη, Ζάχαρη και Χημικά είναι εχθροί της καλής λειτουργίας του μυαλού.

Είμαστε μόλις στη μέση της 2ης από τις 4 μέρες και ειναι ήδη τόσα πολλά αυτά που έχω ήδη μάθει που ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τα μοιραστώ στα σεμινάρια μου, τα mastermind group sessions και τις προσωπικές συνεδρίες που κανω με κόσμο που θέλει να έχει περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση και δημιουργικές ιδέες για επαγγελματική επιτυχία.

Νομίζω οτι αυτό το πρόγραμμα που τώρα παρακολουθώ μπορεί να δώσει τη λύση σε πολύ κόσμο που αντιμετωπίζει επαγγελματικές δυσκολίες. Αν ποτέ σας πέρασε από το μυαλό να κάνετε το πάθος σας επάγγελμα και να μοιραστείτε με τον κόσμο τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να το κάνετε πράξη!

Τα λεμε σύντομα…

Φιλιά πολλά

ΕυτύχηςΜην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*