Quote

Γλυκές Ευχές Καλές Γιορτές

Μπορεί αυτή την εποχή να υπάρχει ένα πολύ αρνητικό κλίμα. Μπορεί να υπάρχει φόβος για το τι μας ξημερώνει. Μπορεί και εσύ τώρα που με βλέπεις να αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία…

Να θυμάσαι όμως… Κάθε δυσκολία είναι ευκαιρία.

Είναι ευκαιρία να γίνεις καλύτερος και να μάθεις να τα βγάζεις πέρα σε δύσκολες καταστάσεις. Εσύ αποφασίζεις το νόημα που θα δώσεις στο κάθε τι που συμβαίνει.

Περνάμε ένα χειμώνα. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και τον Χειμώνα έχει κρύο. Αν είσαι έξω και έχεις μείνει με το κοντομάνικο που φορούσες το καλοκαίρι είναι λογικό να παγώσεις. Όταν όμως παγώνεις υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Ακόμα και αν δεν είχες προετοιμαστεί από πριν.

Ναι, μπορείς απλά να περιμένεις με το κοντομάνικο στο κρύο μέχρι να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Νομίζω πως αυτή είναι κακή ιδέα.

Μπορείς να αρχίσεις να βρίζεις θεούς και δαίμονες για να αλλάξει ο καιρός. Θα αλλάξει όμως κάτι..;

Μπορείς να βάλεις όλη σου τη θετική σκέψη για να φύγει το κρύο ή τουλάχιστον εσύ να νιώθεις ότι κάνει ζέστη. Χμμμ… Δεν ξέρω… Δεν το θεωρώ λύση!

Υπάρχουν κάποια πολύ πιο αποτελεσματικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν έχει κρύο. Μπορείς να βρεις ένα ζεστό καταφύγιο. Μπορείς να κάτσεις μπροστά σε ένα τζάκι. Μπορείς να ταξιδέψεις σε ένα άλλο μέρος που έχει ζέστη. Μπορείς να φορέσεις ένα πουλόβερ. Να φορέσεις γάντια, σκούφο. Να φας μία ζεστή σούπα. Μπορείς να τρέξεις για να ζεσταθείς, μπορείς να βρεις κάποιον και να αγκαλιαστείς!

Όσο κρύο και αν κάνει, όσο δύσκολα και είναι τα πράγματα, υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις εσύ. Πάντα υπάρχει κάποια λύση που περνάει από το χέρι σου. Μην περιμένεις απλά να περάσει ο χειμώνας. Μάθε να απολαμβάνεις και να εκτιμάς τον χειμώνα.

Αυτός ο χειμώνας είναι μια χρυσή ευκαιρία για να σκεφτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις αρχές και τις αξίες μας. Να βρούμε χαρά στα μικρά σημαντικά πράγματα που είχαμε ξεχάσει. Να διαβάσουμε ένα ωραίο βιβλίο, να μαγειρέψουμε στο σπίτι, να παίξουμε ένα επιτραπέζιο και να περάσουμε χρόνο με αυτούς που αγαπάμε.

Αυτό θα μας ζεστάνει όλους όσο κρύο και αν κάνει. Οι φίλοι μας, η οικογένειά μας. Οι άνθρωποι γύρω μας. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι η χρυσή μας ευκαιρία να δώσουμε και να πάρουμε αυτό για το οποίο πεινάμε περισσότερο από κάθε άλλο. Την αγάπη. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτή θα μας ζεστάνει αυτόν τον χειμώνα. Όσο περισσότερη αγάπη δίνεις, τόσο περισσότερη αγάπη παίρνεις!

Σας στέλνω όλη-όλη μου την αγάπη και σας εύχομαι καλές-καλές γιορτές.. ζεστές και αγαπημένες.

Και το δώρο μου για εσάς: Ένας οδηγός για προσωπική ενέργεια, υγεία και ευεξία για την περίοδο των γιορτών.

Είμαι σίγουρος οτι θα σας φανεί ιδαίτερα χρήσιμος! Για να τον κατεβάσετε σημπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ: http://bletsas.gr/nrg/

Ετοιμαστείτε! Από Γενάρη ξεκινάμε online προγραμμα προσωπικής ενέργειας και ευεξίας!

4 δωράκια σας περιμένουν εδώ!

Να στε καλά φιλια πολλά!Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*