Quote

Μήπως κρύβεις μέσα σου έναν Συγγραφέα;

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα βιβλίο. Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει συγγραφείς και έχουμε μία δική μας ιστορία να μοιραστούμε με τον κόσμο, είτε αυτή είναι αληθινή, είτε είναι φανταστική. Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να γράψουμε στη διάρκεια της ζωής μας ένα βιβλίο, ακόμα και αν είναι κάτι μικρό, απλά και μόνο για να αφήσουμε κάτι πίσω μας! Το καλό είναι ότι στις μέρες μας η τεχνολογία έχει κάνει την συγγραφή, επιμέλεια και έκδοση βιβλίου πιο εύκολη από ποτέ!

Εσύ θες να γράψεις κάποτε ένα βιβλίο; Τα στατιστικά λένε πως οι περισσότεροι σε αυτή την ερώτηση απαντάνε θετικά. Συνεπώς, το πιο πιθανό είναι να θες!… Απλά όμως το να θες δεν αρκεί. Πρέπει να μπεις και στην δράση. Είτε θες να γράψεις μυθιστόρημα, είτε βιβλία οδηγούς όπως εγώ, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις.

Πριν από ενάμιση χρόνο παρακολούθησα ένα σεμινάριο συγγραφικής τέχνης με την Μαρία Γούσιου το οποίο με υπερεξοπλισε με χρήσιμα εργαλεία και γνώσεις που με βοήθησαν να απογειώσω την ικανότητά μου με τον γραπτό λόγο. Το ένα σεμινάριο φυσικά δεν είναι αρκετό αλλά ήταν μία πολύ καλή αρχή! Από τότε αύξησα σημαντικά την ποσότητα και την ποιότητα των κειμένων που γράφω και μπορώ να πω πως ολοκλήρωσα περίπου 5 βιβλία που είναι είτε έχουν κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά είτε είναι υπό έκδοση.

Ο λόγος που γράφω αυτό το κείμενο είναι για να δηλώσω την απέραντη εκτίμηση στην εξαιρετική Μαρία και να την ευχαριστήσω για την υπερπολιτιμη συμβολή της σε ότι κάνω. Σας προτείνω να μπείτε στο νέο της site και να γραφτείτε στο δωρεάν online μάθημα Δημιουργικής Γραφής. Έχει πολλά σούπερ πραγματάκια για όλους εσάς που ονειρεύεστε να γράψετε ένα Best seller…! Θυμηθείτε.. στις εποχές που ζούμε, όλα είναι εφικτά!

Στο site www.writing-online.gr κάθε βδομάδα, η Μαρία δίνει ΔΩΡΕΑΝ συγγραφικές συμβουλές, τεχνικές, μοντέλα και άλλες γνώσεις γύρω από την συγγραφή! Μάλιστα αυτό το μήνα – το μήνα Σεπτέμβριο – έχει οργανώσει ώστε να δωθούν 10 Δωρεάν Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής σε όλους τους ενδιαφερόμενους!

Εύχομαι μία μέρα να μου στείλεις να διαβάσω το βιβλίο σου!

Πατήστε εδώ!!Μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο, να κάνεις LIKE και να γραφτείς στο Newsletter για να τα λέμε.


Ευχαριστώ!

Ευτύχης Μπλέτσας

Σημείωση: Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το site έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Αν έχεις οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο, επικοινώνησε μαζί μου. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην προσπάθειά μου να βελτιώνομαι διαρκώς. Ευχαριστώ!


image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*